Wie zijn wij

Wij zijn Jos en Marian Nibbeling en heten u van harte welkom op de website van Cateringservice Grand Mère.

Grand Mère

Grand Mère is Frans voor Grootmoeder.
Wij bieden u dan ook de smaak van de ouderwets lekkere keuken.

De liefde voor het koken en de ruim 30 jaar ervaring van Jos Nibbeling als instellings- en horecakok proeft u in alle, met veel zorg bereide, hapjes en gerechten.

Eigen keuken

Alles wordt zelf gemaakt in onze eigen keuken, van de soep tot en met de desserts. Daardoor kunt u er van uitgaan dat alles vers, en van de hoogste kwaliteit is.

Ook als u aan een dieet gebonden bent, of vegetarisch eten prefereert, is dat voor ons geen probleem. Wij hebben voor ieder budget een passend buffet en we komen bij u thuis in alle rust uw wensen bespreken. In onze menumap vind u veel ideeën om uw gasten eens heerlijk te verwennen.
We dragen zorg voor een stipte levering en helpen u met ideeën voor een leuk buffet bij u thuis, of een andere door u gekozen locatie. We zetten alles voor u klaar en halen het ook weer op zodat u er alleen maar van hoeft te genieten.

Alles wordt geserveerd op servies

Ook als u hapjes of losse salades bestelt bijvoorbeeld met kerst. Zo werken we een beetje mee aan een schoon milieu.
Kortom elk feest, zoals een grote of kleine verjaardag, familiefeest, communie, buurt-, bedrijfs- en personeelsfeest, wordt vakkundig en van A tot Z verzorgd door Grand Mère.