Opkikker

Cateringservice Grand Mère bestaat al weer een aantal jaren en daarom hebben wij besloten om iets te doen voor het goede doel en dat is geworden Stichting Opkikker.
Wij als bedrijf gaan in de toekomst meewerken aan geweldige Opkikkerdagen voor een gezin met een langdurig ziek kind.

Wij voelen ons zeer betrokken bij dit goede doel, omdat wij zelf in onze omgeving hebben meegemaakt hoe belangrijk het is als een gezin een dag kan genieten van spannende en leuke dingen, waar ze nog lang aan terug zullen denken. Het geeft weer energie en blijdschap aan een gezin dat dagelijks wordt geconfronteerd met de harde realiteit van het langdurig ziek zijn.

Stichting Opkikker werkt voornamelijk met vrijwilligers die heel wat uurtjes steken in het organiseren van zo'n geweldige dag die niet alleen gericht is op het langdurig zieke kind maar ook de ouders en broertjes en zusjes een fijne tijd geven.

Als u wilt, kunt u ook een steun zijn voor deze gezinnen door donateur te worden.
Met toestemming van onze gasten zullen wij folders op het buffet plaatsen waar u zich kunt opgeven als donateur. Natuurlijk kunt ook u alle informatie en onvergetelijke verhalen van opgekikkerde kinderen en hun gezin krijgen op: www.opkikker.nl

www.opkikker.nl