Gastenboek

U wordt van harte uitgenodigd om ons gastenboek te tekenen.
(Commerciële berichten worden verwijderd, evenals kwetsend of schunnig taalgebruik)

Peter en Ineke van Workum  25-3-2016 16:14
Hallo Jos en Marian;

Wij hebben nu voor de tweede keer mogen genieten van een heerlijk ontbijt van Grand Mere, de kwaliteit was weer perfect, ik had een ontbijt besteld maar wij hebben een ontbijt en een lunch gekregen, het woordje honger komt in ons woordenboek even niet meer voor en de kwaliteit is volgens mij niet te overtreffen. BEDANKT!
John Engelen  11-7-2014 19:03
Deze Abraham is door de 'kolde kant' verrast met een ontbijt van Grand Mere uit Zeddam. Geachte heer Nibbeling, beste Jos heerlijk zo jij dit klaarmaakt en uitserveert. Jammer dat de geur & smaak zich niet op de foto laat vastleggen, dus zeg ik het liever in dit bericht. Het was geweldig !!
Henk en Wilma  10-5-2014 22:27
Vanochtend verrast met uitgebreid ontbijt, geregeld door zoon Rob. Prachtig gedekte tafel, rijkelijke variatie aan broodjes en beleg, gekookt eitje, jus, vers fruit en salades. Zag er niet alleen prachtig uit, smaakte ook fantastisch! Complimenten aan Jos en Marian; ook de enthousiaste presentatie van Jos en de bliksemsnel gedekte tafel maakten indruk.
Anneke en Piet Rissewijck  31-3-2014 18:40
Hallo Jos en Marian, wij werden 30 maart heel erg verrast door onze kids met een ontbijtje door jullie verzorgt!! Het was super en zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt wij hebben ervan genoten. Hartelijke groet, Piet en Anneke uit Ulft.
Wil  7-1-2014 16:37
Afgelopen weekend een feestje gehad met hapjes van jullie catering. In 1 woord geweldig! Erg lekker, uitgebreid , en hel veel zorg besteed aan de presentatie. Wij zullen dit zeker bij onze kennissen en vrienden aanbevelen.
item 1 tot 5 van 40

Bericht

RadEditor - HTML WYSIWYG Editor. MS Word-like content editing experience thanks to a rich set of formatting tools, dropdowns, dialogs, system modules and built-in spell-check.
RadEditor's components - toolbar, content area, modes and modules
   
Toolbar's wrapper 
 
Content area wrapper
RadEditor's bottom area: Design, Html and Preview modes, Statistics module and resize handle.
It contains RadEditor's Modes/views (HTML, Design and Preview), Statistics and Resizer
Editor Mode buttonsStatistics moduleEditor resizer
  
RadEditor's Modules - special tools used to provide extra information such as Tag Inspector, Real Time HTML Viewer, Tag Properties and other.
   
(max. 500 tekens)