Buffetten

Cateringservice Grand Mère verzorgt heerlijke buffetten.
Hieronder vindt u enkele suggesties. Deze buffetten zijn slechts voorbeelden; u kunt ook een buffet zelf samenstellen en in onze menumap zitten nog veel meer voorbeelden van buffetten.

Het buffet kunt u ook vooraf laten gaan met een heerlijke eigengemaakte soep. Wij maken de soep op grootmoeders wijze met als basis een krachtige bouillon van lekker rundvlees.

Er zijn diverse soorten soepen:

  • Groentesoep
  • Tomatensoep
  • Champignonsoep
  • etc.

Deze soepen worden geserveerd met kleine broodjes

  • Tien soorten luxe hapjes per persoon

Verschillende soorten warme hapjes o.a.:

  • Varkenshaas met champignonsaus
  • Kippenpootjes
  • Shoarma, giros en broodje
  • Beenham met saus naar keuze
  • Turks brood, stokbrood en kruidenboter

Koude gerechten:

  • Spiegel Hors ‘d oevre rijkelijk gegarneerd met vlees en vis
  • Pastasalade
  • Kip-Kerrie salade
  • Spiegel haring met roggebrood en uitjes
  • Twee koude sauzen o.a Coctailsaus en Remouladesaus
  • Vers fruit

Warme gerechten

  • Beenham met Stroganoffsaus
  • Varkenshaas met champignonsaus
  • Kip in zoetzure saus
  • Gebakken aardappelen of aardappel/groenteschotel Grand Mère

Stokbrood met kruidenboter

Koude gerechten:

  • Huisgemaakte vleessalade
  • Russisch ei
  • Aardappelsalade met spekjes
  • Geroosterde aardappelen met Italiaanse kruiden
  • Pasta salade
  • Rauwkost o.a.:
    • Witte kool met kidneybonen
    • Chinese kool met ham
    • Spitskool met maïs
    • IJsbergsla met gebakken paprika / feta en olijven / pesto eieren en tomaat
  • Twee koude sauzen
  • Grote stukken vers fruit

Warme gerechten:

  • Vlees o.a.:
    • Beenham
    • Speklappen
    • Spare ribs en
    • Stoofvlees
  • Warme sauzen (o.a. Stroganoffsaus, Mosterdsaus, Champignonsaus, Bourgondische saus)
  • Gebakken aardappelen met spekjes
  • Krielaardappeltjes
  • Oerbrood, Kleine broodjes en Stokbrood met kruidenboter

Dit alles wordt geserveerd in potten, pannen, wokken en koekenpannen

 

We hebben natuurlijk ook buffetten aangepast aan het seizoen waarbij de ingrediënten passen bij de tijd van het jaar. Als voorbeeld geven wij het winterbuffet.

Diverse soorten stampotten op Achterhoekse wijze bereid

  • Boerenkool
  • Hutspot
  • Zuurkool

Koude gerechten

  • Zuurschaaltje met zilveruitjes, augurken en Amsterdamse uitjes
  • Perziken compote
  • Appelmoes

Warme gerechten

  • Speklappen
  • Kookspek
  • Ribjes
  • Hachee
  • Rookworst
  • Verse Worst

Grove en Franse mosterd

Buffetten kunnen op elk gewenst tijdstip bezorgd worden op de door u gewenste locatie. Wij zetten alles voor u klaar en komen het ook weer bij u ophalen, zodat u thuis of op kantoor niet met de afwas zit.
Wij maken alles vers en daarvoor is een voorbereidingstijd nodig. Wij vragen u daarom tijdig uw bestelling aan ons door te geven. Graag minimaal een week van tevoren.